Főoldal Szolgáltatások Termékek Céginformáció Kapcsolat Letöltések Írjon nekünk Bejelentkezés
2024. július 22.

Bemutatkozunk

TeamA PRGroup Kft. 2001-ben alakult, tulajdonosai 100%-ban magyar magánbefektetők. Az alapítók mindannyian az informatika különböző területeiről érkeztek és munkájukkal illetve évtizedes szakmai tapasztalataikkal ma is aktív szerepet vállalnak a cég mindennapjaiban.

Az alapítók a céget a meglevő üzleti kapcsolataikra építve mobil informatikai rendszerek (ügynöki, field-service, raktári mobil alkalmazások) fejlesztésére hozták létre. Tevékenyésünk az idők során kibővült, nem kis mértékben azon felismerés következtében, hogy még egy kisvállalkozás életében is fontos a több lábra állás.

Ma a kis-, a közép-, és nagyvállalati szegmensbe is szállítunk megoldásokat. A szoftverfejlesztés, mint alaptevékenység megmaradt, de a mobil informatikai rendszerek fejlesztése kibővült az üzleti alkalmazások széles körével. Szállítunk saját fejlesztésű, kulcsrakész illetve testreszabott egyedi tervezésű szoftvereket a kereskedelem, ügyvitel, gyártási folyamatirányítás, elektronikus/internetes kommunikáció és megjelenés területén is. Ezenfelül vállaljuk partnereink számára a teljes informatikai környezet megtervezést, a rendszerintegrációt, a telepítést és a felügyeletet.

Hitvallásunk szerint a vállalati informatika, a hardver és szoftver környezet nem lehet öncélú. Bár a dolgokat - legyen szó termékről vagy cégről - a csomagolás adja el, az értelmét a belbecs adja.

Ezt szem előtt tartva úgy dolgozunk, hogy a szoftvereink illetve a megtervezett rendszereink ne csak egyszerűen adminisztratív megoldást illetve "kirakatrendezést" jelentsenek, hanem valódi tartalmi többletet, közvetlenül mérhető üzleti előnyt is biztosítsanak. Célunk tehát mindig az, hogy a közös erővel megvalósuló fejlesztések piacképesnek, sikeresnek és innovatívnak bizonyuljanak. Az Ön sikere a mi sikerünk is.

Dinamikus, segítőkész csapatunk várja érdeklődését. Keressen fel bennünket, ha szaktanácsra illetve informatikai jellegű problémájának hatékony megoldására van szüksége. Mi felmérjük a helyzetet és testreszabott megoldást kínálunk Önnek.

 

Referenciáink Üzleti partnereink
E.ON Hungária Zrt.
  • Teljesítmény-értékelési rendszer
  • 360 fokos értékelő rendszer
  • Képzés-tervezési és irányítási rendszer
  • Képzések visszajelző rendszere
  • Fejlesztéseket támogató rendszer
  • Jogi ügyirat-nyilvántató rendszer
  • Gördülő fejlesztési terv rendszer
  • Egyéb rendszerek: projekt irányítás, MIR, stb.


Cognosco AG (Zürich, Svájc) PBS HUNGÁRIA KFT.
SAKRET Hungária
Lovassport Kft. BBC Bróker Centrum Kft. The museum of history, Luzern (Svájc) Tiroler Landesmuseen (Innsbruck)

További partnereink:

IRQ Internet Szolgáltató Kft., Komfort Centrum, Nordland Víz és Uszodatechnika Kft., TECTONA GRANDIS (Woom Hungary), Diesel Service Kft., B & F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., RAAB-RISK Kft., EU-Suli '99, FEOT Kft., Maltech Hungária Kft., Silotransport Werfring Kft., MESTER-M Építő és Mérnöki Kft., Arrabona Print & Partner Zrt., stb.

Mobit AG (Zürich, Svájc) Erdős-2002 Kft. BCS Hungary Kft. M.I.T. Systems Kft. SOFTEK Informatikai és Ügyvitelszervezési Kft. Wellnet InternetSzolgáltató Kft.

Keresés

A hónap kérdése
Használna-e Ön WEB alapú számlázó vagy raktári készlet nyilvántartó programot?Válasz elküldése  Eredmények